Gündoğdu: "Geçim Sıkıntısı Artıyor"

CHP Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, saha çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ekonomik sıkıntıların giderek derinleştiğine dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 08:55

Vecdi Gündoğdu, 20 Ağustos 2024 tarihinde Babaeski ilçesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi, Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği, Emekli-Sen Babaeski Şubesi, Cem Vakfı Babaeski Şubesi ve Babaeski Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek temsilcilerle görüş alışverişinde bulundu. Gündoğdu, ziyaretleri sırasında vatandaşların yaşadığı ekonomik zorlukları ve geçim sıkıntılarını gündeme getirdi.

Gündoğdu, "Çarşıda, pazarda, tarlada ekonomik darboğaz günden güne derinleşirken yurttaşların geçim sıkıntısı da artıyor. Çalışanlar ve emekliler ay sonunu getirebilmek için büyük zorluklarla mücadele ediyor. Çiftçilerimiz, emeklerinin karşılığını alamıyor, ürünlerini ya yok fiyatına satmak zorunda kalıyor ya da çürümeye terk ediyor," dedi.

AKP hükümetinin, sermaye odaklı politikalarının yoksulluğu ve işsizliği artırdığına dikkat çeken Gündoğdu, "22 yıldır kötü yönetilen ekonominin bedelini milyonlarca yurttaşımız ödemeye başladı. İktidar, kendi yarattığı ekonomik krizin faturasını çalışanlara işsizlik, emekliye yoksulluk, çalışana fakirlik olarak ödetemez, ödetmemelidir," ifadelerini kullandı.

CHP'nin her zaman halkın yanında olacağını vurgulayan Gündoğdu, sorunlara çözüm bulmak için mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

HABER MERKEZİ