Gündoğdu: “Ağır Bir Yoksullaşma Yaşanıyor”

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu “Saha Çalışmaları” hakkında basın açıklaması yaparak “Ülkemizde ve şehrimizde ağır bir yoksullaşma yaşanıyor, bu yoksullaşmanın sonucunda milyonlarca vatandaşımız sağlıklı beslenme ve barınma sorunu ile karşı karşıya kalmıştı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 12:36

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, saha çalışması kapsamında toplumun farklı kesimlerinin temsilcileri ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşların en büyük sorununun ekonomik sorunlar ve geçim sıkıntısı olduğunu tespit ettiklerini söyleyen Gündoğdu, sorunlara çözüm bulmak için CHP’nin halkın yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

“ZAMLAR VATANDAŞLARIMIZI İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR BUHRANA SÜRÜKLEMEKTEDİR”

Gündoğdu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “TBMM’nin ara vermesinin hemen ardından Kırklareli’mizde saha çalışmalarımıza başladık. Saha çalışmalarımız kapsamında öncelikle toplumun farklı kesimlerinin temsilcileri ile bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulunduk.  Kırklareli spor kulübümüzü, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğini, Ticaret ve Sanayi Odasını, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliğini, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifini, Atatürkçü Düşünce Derneğini, İnşaat Mühendisleri Odasını, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğini, Şehit ve Gazi Aileleri Derneğini, Anneler Derneğini ve Doku Derneğini ziyaret ettik. Bizleri misafir eden başkanlarımıza ve yönetici arkadaşlarımıza sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın en büyük sorununun ekonomik sorunlar, geçim sıkıntısı olduğunu tespit ettik. Ardı ardına gelen zamlar, yüksek enflasyon ve düşük ücretler vatandaşlarımızı içinden çıkılmaz bir buhrana sürüklemektedir. Çiftçi ürettiğinin karşılığını alamıyor, esnaf siftahsız kepenk kapatıyor, emekli açlık sınırı altında yaşam savaşı veriyor. Ülkemizde ve şehrimizde ağır bir yoksullaşma yaşanıyor, bu yoksullaşmanın sonucunda milyonlarca vatandaşımız sağlıklı beslenme ve barınma sorunu ile karşı karşıya kalmıştır. Dertlere derman olmak, sorunlara çözüm bulmak için CHP halkın yanında olmaya devam edecektir.”

HABER MERKEZİ