Genç Fenerbahçeliler ve Ultraslan şehitler için bir arada

Edirne’de Genç Fenerbahçeliler ve Ultraslan taraftar grupları, Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan 12 Mehmetçik için bir araya gelerek “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” pankartı açtı.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 18:24

Edirne’de Genç Fenerbahçeliler ve Ultraslan taraftar grupları, Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan 12 asker için Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi önünde “şehitler ölmez, vatan bölünmez” yazılı pankart açtı.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bugün oynanacak maç öncesi bir araya gelen taraftar grupları, pankartın açılmasının ardından, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganları attı.

“KANIMIZ BOZUK DEĞİL”

Şehitleri anmak istediklerini belirten Genç Fenerbahçeliler sözcüsü İlker Kaytan; “Pençe Kilit Operasyonu’nda 12 şehit vermemizin üzerine kortejlerimizi iptal edip, beraber buluşarak şehitlerimizi anmak istedik. Şunu belirtmek isterim ki; zaman zaman aramız bozuk olsa da kanımız bozuk değil. Hepimiz aynı şehrin insanlarıyız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Vatanımız sağ olsun” dedi.

“EĞLENMEK BİZE YAKIŞMAZ”

Ultraslan Edirne Başkan Yardımcısı Efe Tepegöz, vatan için kendilerinin de canlarını vermeye hazır olduklarını söyleyerek; “Bu üzücü olayın üzerine kortej yapmak, yürüyüş yapmak ve eğlenmek hiçbirimize yakışmazdı. Takımlar bir yana, gruplar bir yana, hepimiz bu vatanın evladıyız. Bu vatan için canımızı veririz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN