Gaytancıoğlu’ndan başkan adaylarına başarı dileği

Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, Edirne CHP Parti meclisi tarafından bazı ilçe ve beldelerde belediye başkan adaylarının belli olmasının ardından açıklanan adaylara başarı dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2023 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2023 15:02

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan CHP'nin önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu açıklamasında şunlara yer verdi:

“Parti Meclisi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Edirne’de bazı ilçe ve beldelerimizdeki belediye başkan adaylarımız belirlenmiştir. Bu kapsamda, açıklanan tüm belediye başkan adaylarımıza en içten dileklerimle başarılar diliyorum. Umarım bu adaylarımız, ilçe ve beldelerindeki vatandaşlarımızın güvenini kazanarak, yerel yönetimde gerçekleştirecekleri projelerle halkımıza hizmet etme fırsatı bulurlar. Yürüyecekleri yolda kendilerine kolaylıklar ve başarılar dilerim. Partimiz, bu seçim sürecinde adaylarımızla birlikte milletimize daha iyi hizmet etme amacını taşımaktadır. Bu vesileyle, Cumhuriyet Halk Partimizin tüm adaylarına seçim sürecinde başarılar diler, yollarının açık olmasını temenni ederim.”

ERGİN SÖZER