GAYTANCIOĞLU’NDAN BALKANLI’YA TEBRİK

-CHP önceki dönem Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Yücel Balkanlı ve yönetimini tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2023 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2023 16:29
https://batiekspres.com/

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından bugün düzenlenen kongrede tek liste olarak aday olan ve Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Yücel Balkanlı’yı tebrik etti.

Gaytancıoğlu, Batı Ekspres’e yaptığı açıklamada, tek liste ile düzenlenen kongre sonucu seçilen Balkanlı ve yönetimine başarılar dilerken; “Bu, partimizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösteren bir işarettir. Yücel Balkanlı, yaşamı boyunca eğitime ve Cumhuriyet değerlerine gönül vermiş bir öğretmen olarak bilinir. Bundan sonra da ülkemizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edecek. Onun liderliğindeki bu yeni yönetim, halkımızın sesi ve umudu olacak. Edirne için daha iyi bir gelecek inşa etmek için birlikte çalışacağız. Hep birlikte el ele Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet payidar kılacak halkımızın refahı ve mutluluğu için çaba harcayacağız. Bu yolculukta tüm Edirnelilerin desteği ve katkısı büyük önem taşıyor. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Edirne'mizi daha güzel yarınlara taşımak için kararlıyız. Hep birlikte daha aydınlık ve daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğimize inancımız tam” diye konuştu.

ERGİN SÖZER