GAYTANCIOĞLU; “DEĞİŞİM GELDİ”

-CHP'nin önceki dönem Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, CHP Olağan Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel’i tebrik ederek; “Sokağın sesi ‘Değişim’ diyordu ve değişim geldi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2023 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 13:48
https://batiekspres.com/

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlığa seçilen Özgür Özel’i tebrik etti.

Gaytancıoğlu, CHP kurultayından önce sokakta değişim talebinin olduğuna dikkat çekerken; kurultayda delegelerin oylarını demokratik bir şekilde kullandığını söyledi. CHP’de 13 yıl Genel Başkanlık görevinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür eden Gaytancıoğlu, CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Özgür Özel’e de görevinde başarılar diledi.

“TÜRKİYE’NİN SORUNLARI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARA DEVAM ETMELİYİZ”

Seçimlerde kazanan ve kaybedenlerin olacağına dikkat çeken Gaytancıoğlu; “Seçimlerde kazanan da, kaybeden de olur ama CHP her zaman kazanır. Sokağın sesi ‘Değişim’ diyordu ve değişim geldi. Genel başkanımız, 13 yıl hizmet ederek partiyi bir yere taşıdı ve artık onun dönemi bitti. Delegelerimiz, demokratik bir şekilde sandığa gittiler, hür iradeyle oylarını kullandılar ve değişim gerçekleşti. Bundan sonra seçim atmosferinden bir an önce kurtulup, ‘O kazandı, bu kazandı’ diye düşünmeden yeniden Türkiye’nin sorunları ile ilgili çalışmalara devam etmemiz lazım. O nedenle genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyor, yeni genel başkanımıza da görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN