Fidan, LGS’de Başarılı Olanları Tebrik Etti

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan LGS’den başarılı sonuçlar alan gençler için bir açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 16:11

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yaparak başarılı öğrencileri tebrik etti.

Müdür Fidan, yaptığı açıklamada, sınav sonuçlarının öğrencilerin yoğun emeklerinin bir yansıması olduğunu belirterek şu ifadelere yer verdi:

“Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, öğrencilerimizin emeklerinin karşılığını aldığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu süreçte büyük gayret gösteren öğrencilerimizi, onları her zaman destekleyen ailelerini ve fedakârca çalışan öğretmenlerimizi gönülden tebrik ediyorum.

Öğrencilerimizin gösterdiği başarı, sadece onların değil, aynı zamanda ilçemizin eğitim kalitesinin de bir göstergesidir. Başarılı olan tüm öğrencilerimize lise hayatlarında da başarılarının devamını diliyorum.

Bu vesileyle, sınavda başarılı olan öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor, onları destekleyen ailelerine ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Eğitim yolculuğunuzda hepinize başarılar diliyorum.”

ERGİN SÖZER