Fidan'dan 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, yarın başlayacak yeni eğitim öğretim yılı mesajında öğrencilere, velilere ve öğretmenlere seslendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 11:49

Havsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan, 2024-2025 eğitim öğretim yılının 9 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirterek, tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Fidan, yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını dilediği açıklamasında şunları ifade etti:

“Yaz tatilinden sonra Başöğretmenimiz Büyük Önder Atatürk'ün yaktığı müspet ilim meşalesi ile 2024-2025 eğitim öğretim yılını başlatıyoruz. Bizlere, ailelerimize, Havsa'mıza, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. 

Sevgili öğrenciler;

Öncelikle amacımız vatanını ve milletini seven, ülkesine ve ailesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler yetiştirmektir. Bunun için çok çalışmalısınız. Sizlerin başarılı bireyler olarak mezun olmanız  bizim en büyük gurur ve mutluluk kaynağımız olacaktır.  

Saygıdeğer yönetici ve öğretmen arkadaşlarım; 

Yarına umut dolu bakışların sizlere emanet edildiğinin bilincinde olduğunuzu biliyorum. Her koşulda çocuklarımıza insan olma değerini, yüceliğini kavratacağınıza; onların bizi biz yapan değerlerimizi de yanına alan bir yaklaşımla en iyi şekilde yetişmeleri için her imkânı ve ortamı değerlendireceğinize inancımız tamdır.

Sevgili öğrenciler ve eğitimciler;

Ülkemizin geleceği sizlere ve bizlere emanettir. Bu emanete tüm gücünüzle sahip çıkacağınızdan eminim. Atatürk'ün de bizlere çizdiği yol gayet açıktır. "Bir millet eğitim ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin, o zaferlerin kalıcı sonuçlar vermesi ancak eğitim ordusuna bağlıdır."

Bizler Türk Milleti olarak daima özgürlüğü, bağımsızlığı seçtik ve seçeceğiz.

Bu duygularla 2024-2025 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

ERGİN SÖZER