EVLAD-I FATİHAN’A VEDA

Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine atanan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Bulgaristan’daki Türk bölgesine de bir veda ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2023 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2023 17:55
https://batiekspres.com/

Sağlık Bakan Yardımcılığı görevine atanan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Bulgaristan’daki Türk bölgesi olan Kırcaali’ye bir ziyaretle veda etti.

Veda ziyaretinde Kırcaali Belediye Başkanı ve belediyenin önde gelenleriyle bir araya gelen Vali Kırbıyık, Türkiye’nin Türk bölgesindeki soydaşlara yardım ve desteğini sürdüreceğini söyledi. Görüşmede Kırcaali Belediye Başkanı Aziz, Türkiye’nin Kırcaali’ye sağladığı sağlık ekipmanları konusunda Kırbıyık’a teşekkür etti.

YENİ CAMİYİ ZİYARET

Edirne Valisi Kırbıyık ailesiyle beraber Kırcaali Bölge Müftülüğünü ve Kırcaali Yeni Camii’ni ziyaret ettiler. Kırbıyık’ı makamında karşılayan Kırcaali Bölge Müftüsü Basri Eminefendi, müftülük faaliyetleri ve projeleriyle ilgili bilgi verdikten sonra cami gezildi. Müftü Eminefendi, Kırbıyık’ın Sağlık Bakan Yardımcısı görevine atanmasından dolayı başarılar diyerek ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtti.

MURAT SAVAŞ