"Enez’de çalışmalar yüzde 90 tamamlandı”

Edirne Valisi Yunus Sezer, Enez’de muhtarlarla buluştu. Vali Sezer, Enez’deki çalışmaların yüzde 90’ının tamamlandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2023 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2023 10:22
https://batiekspres.com/

Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Pazardere köyünün ardından Enez ilçesine bağlı Yenice köyüne geçerek Enez’e bağlı köy muhtarlarımız ile aylık toplantı için tekrar bir araya geldi.

Üç yıl içerisinde köyler altyapı adına hiçbir problemin kalmamasını hedeflediklerini belirten Vali Sezer “Edirne tarımla uğraşan bir şehrimiz, tarımı alternatif tarımla, sanayiye dayalı tarımla beraber nasıl geliştiririz bunun gayreti içerisinde olacağız. Gördüğüm kadarı ile bir önceki toplantıda aldığımız kararların yüzde 90’ından fazlası gerçekleşmiş. Bu konuda tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımıza ne kadar hizmet götürebilirsek biz o kadar kendimizi iyi hisseder, bahtiyar sayarız. Gördüğünüz gibi bir araya geldikten sonra işlerin yüzde 90’ı kendiliğinden çözülüyor. Bundan sonra problemlerimizi çözdükten sonra, köylerimizi nasıl birer örnek köy haline getirebiliriz, nasıl daha güzel projeler yapılabilir, bunların üzerinde yoğunlaşabiliriz” dedi.

HABER MERKEZİ