Edirnespor’dan 4 gollü galibiyet

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, evinde misafir ettiği Artvin Hopaspor’u 4-1’lik farklı galibiyet ile geçti.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 16:14
https://batiekspres.com/

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 11’inci hafta karşılaşmasında Artvin Hopaspor ile evinde karşılaştı. 25 Kasım Stadı’nda bugün saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı Mertcan Erölmez yönetti. Erölmez’in yardımcılıklarını ise Cihad Buyurgan, Vedat Güneş ve Hakan Dumlu yaptı.

Edirnespor sahaya Baver Kuçkar, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş, Selim Şahin, Abdulsamet Kırım, Haydar Deniz, Uğur Ayhan, Said Can Açıkalın, Uğurcan Bekçi, Emre Gürsel Hürcan ve Alperen Doğan ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Furkan Keleş, Serhat Emirler, Furkan Kara, Ümitcan Ekşi, Ahmet Baykal, Atakan Serin, Fevzi Can Bozkuş, İsmail Karakaş, Abdussamet Yılmaz ve Kemal Can Aydemir’den oluştu.

Artvin Hopaspor da karşılaşmaya Yusuf Aklan, Ahmet Can Özer, Ufuk Ayaydın, Batuhan Kurt, Caner Solmaz, Sercan Uslu, Ömercan Öndaş, Halil Emre Yiğit, Gökhan Günel, Baran Topaloğlu ve Yusuf Atasoy ilk 11’i ile çıktı. Hopa temsilcisinin yedekler ise Beycan Kara, Görkem Mehmet Tugan, Mehmet Aytemiz, Niyazi Çolak, Bartu Albay, Ramazan Özkabak, Ercan Gümüşkaya, Burak Can Ustabaş, Osman Hasat Topaloğlu ve Bedirhan Kolkoparan’dan oluştu.

İLK YARIDA 3 GOL BİRDEN

Edirnespor, galibiyet hedefiyle çıktığı karşılaşmanın henüz 8’inci dakikasında Said Can Açıkalın ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasına hızlı başlayan sarı kırmızılılar, 37’nci dakikada Emre Gürsel Hürcan ile maçı 2-0’a getirdi. İlk yarının 2-0 tamamlanacağı düşünülürken sahneye 44’üncü dakikada Alperen Doğan çıktı ve Edirnespor’u 3-0 öne geçirdi. Maçın ilk 45 dakikası, sarı kırmızılıların üstünlüğüyle tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA GOLLER DEVAM ETTİ

Edirnespor, karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına 3-0’lık skor ile rahat başladı. Ataklarına devam eden sarı kırmızılılarda Alperen Doğan, 53’üncü dakikada 2’nci golü bularak takımını 4-0 öne geçirdi. Maçın 77’nci dakikasında ise Artvin Hopaspor’dan Mehmet Aytemiz, takımının ilk golünü kaydederek karşılaşmayı 4-1’e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmazken, Edirnespor 4-1’lik skor ile evinde 3 puan almanın mutluluğunu yaşadı.

15 PUANA YÜKSELDİ

Edirnespor, evinde kazandığı 3 puan ile ligde 15 puana yükseldi. 1 maç eksiği ile 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde 6’ncı sırada yer aldılar. Edirnespor, ligin 12’nci haftasında ise deplasmanda Malatya Erguvan Spor Kulübü ile karşılaşacak. Karşılaşma, 26 Kasım Pazar günü saat 14.00’te oynanacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ