Edirnespor’da Neler Oluyor?

Edirnespor eski yöneticilerinden İbrahim Cihan, sosyal medya hesabından, Edirnespor’un dünkü antrenmana yeni transferlerin çıkmadığını ve şehri terk ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 16:32

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Edirnespor, yaz döneminde güçlü bir kadro oluşturmuştu. Mücadele ettiği 3’ncü ligde oluşturulan kadro ile üst sıralar mücadelesi vermek isteyen Edirnespor, yaz döneminde 13 transfer yapmıştı. Yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımda dünkü antrenmana 13 transferden 10 tanesinin katılmadığı ve şehri terk ettiği iddia edildi. Kulübün eski yöneticilerinden İbrahim Cihan, sosyal medya hesabından futbolcuların şehri terk ettiği bilgisini paylaştı.

Dün, kulübün antrenmanını izleyen Serhat Çocukları Taraftar Derneği Başkanı Refik Karışan da durumu doğruladı. Kulüp tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, futbolcuların kenti terk ettiği olayının doğru olduğu ve herhangi bir ödeme alamamalarının buna sebep olduğu belirtildi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, transfer aşamasında Edirneli iş insanlarının destek sözü verdiği, ancak bu sözün yerine getirilmediği ifade edildi.

ŞENER ŞENTÜRK