Edirnespor 6 Futbolcuyla Daha Yolunu Ayırdı

Maddi sıkıntılar yaşayan Edirnespor’da ödemelerini alamayan 18 futbolcudan 5’i geçtiğimiz günlerde sözleşmeyi feshedip, diğer oyuncular da ödemelerin yapılması için süre vermişti. Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, süre veren 6 sporcuyla daha yollarını ayırdıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 15:28

Yeni dönemde transfer yaparak sezona iddialı başlamak isteyen Edirnespor’da geçtiğimiz günlerde 5 sporcu ödeme alamadığı için sözleşmelerini feshetti. Bunun üzerine diğer oyuncular da ödemeleri için 3 Ağustos Cuma gününe kadar süre verdi. Sürenin dolmasıyla ödeme alamayan sporcularla Edirnespor yollarını ayırdı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın, “Edirnespor’un lige katılmamasına kimsenin gönlü el vermiyor ama kimse destek de olmuyor” dedi.

“LİGE KATILACAĞIZ”

Lige katılacaklarını açıklayan Ayaydın, “Biz diğer 6 futbolcuyla da yolumuzu ayırdık. Yönetim kurulu olarak bu süreçte devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde kendi bütçemiz doğrultusunda transferlerimizi yeniden yapacağız. Edirnespor’un lige katılmamasına kimsenin gönlü el vermiyor ama kimse destek de olmuyor. Biz yönetim kurulu olarak lige katılacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN