Edirnelilerin Tercih Ettiği Araçlar Belli Oldu

Renault Mais Edirne Yetkili Bayi Satış Müdürü Emrah Sevimli, Edirne’de araç sürücülerinin en çok sevdiği araç modelleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sevimli, bayilerinde en çok binek araç modellerin tercih edildiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 08:51

Renault Mais Edirne Yetkili Bayi Satış Müdürü Emrah Sevimli, Edirne’de araç sürücülerinin sevdiği modelleri açıkladı. Kendi bayilerinde en çok tercih edilen araçları ve tercih edilme sebeplerini sıralayan Sevimli, tercih edilen modellerin zaman içerisinde değişebileceğine vurgu yaptı.

İŞTE EDİRNELİLERİN TERCİHLERİ

Edirnelilerin firmalarındaki tercihlerini sıralayan Sevimli; “Şık tasarımı, ekonomik yakıt tüketimi ve sürüş keyfiyle Edirne'de de gençler tarafından şehir içi kullanımda daha spor binek araçlar sıklıkla tercih ediliyor. Ailelerin tercihi genellikle sedan modellerden yana oluyor. Hem sedan hem de hatchback seçenekleriyle sunulan binek araç modelleri geniş iç hacmi, konforlu sürüşü ve teknolojik özellikleriyle öne çıkıyor. Aileler ve iş amaçlı kullananlar için ideal bir seçenek. SUV segmentinde yer alan modeller Edirne'nin arazi koşullarına uygunluğu da tercih edilme nedenlerinden biri. Kadın sürücülerin tercihi şık tasarımı, kompakt boyutları ve yüksek oturma pozisyonu ile dikkat çeken modelleri tercih ediliyor” ifadelerine yer verdi.

Edirneliler genellikle şık tasarım, konforlu sürüş, geniş iç hacim ve ekonomiklik gibi özelliklere önem veriyor.

MERT ERİŞKİN

  

 .