Edirnelilerden “Ciravoğlu” yorumu

Edirne’nin Şükrüpaşa Mahallesi’nde düzenlediği ziyaret programında vatandaşlarla bir araya gelen CHP Edirne Belediye Başkan aday adayı Şükrü Ciravoğlu’nu, Edirneliler anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 17:23

Edirne’nin Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki vatandaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan aday adayı Şükrü Ciravoğlu ile ilgili düşüncelerini Batı Ekspres’e anlattılar.

CHP’den Edirne Belediye Başkan adayı olmak amacıyla 4 Şubat Pazar günü ön seçimde yarışacak Ciravoğlu’na bakış açıları, aday adaylığı ve ön seçimi kazanması halinde adaylık süreci, aday seçilmesi halinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki şansı ile ilgili konuşan vatandaşlar, Ciravoğlu’na başarı dileklerini ilettiler.

“EDİRNE’MİZE LAYIK BİR İNSAN”

Ciravoğlu’nun Edirne Belediye Başkanlığı’nı kazanmasını istediğini belirten Ömer Biçer; “Şükrü Ciravoğlu’nu seviyorum. İnşallah bu sefer adaylığında muvaffak olur. Böyle iyi bir insanın kazanmasını isterim. Edirne’mize layık bir insan. Daha önce aday adayı olmuştu ama aday gösterilmemişti. Artık kazanmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“EDİRNE HALKI ONDAN YANA”

Hüseyin Tanır ise Ciravoğlu’nun CHP’den yeniden Edirne Belediye Başkan aday adayı olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyerek; “Daha önce de Edirne Belediye Başkanlığı’na aday olmasını istiyordum ama atama olmuştu. Şükrü Bey yüzde 100 olacaktır. Biz de destekleyeceğiz. Ben bu kıraathaneye onu dinlemek için Kıyık semtinden geldim. Şükrüpaşa Mahallesi’ndeki kıraathanelerde de, Kıyık’taki kıraathanelerde de halk hep Şükrü Ciravoğlu’nu destekliyor. Edirne halkı ondan yana. CHP, Şükrü Ciravoğlu ile birlikte Edirne’yi yeniden kesin kazanacaktır. Bütün temennimiz budur. Şükrü Bey, millete daha yakın, konuşması çok efendi, sakin bir insan. İnşallah kazanacaktır” dedi.

“ÇOK SEVDİĞİMİZ BİR İNSAN”

Ciravoğlu ile ilgili bir anısını anlatan Ali Özdoğan; “Şükrü Bey’i burada görünce içim açıldı. Kendisini çok seviyorum. Ben eski taksici esnafıyım. Taksicilik yaptığım dönemlerde bütün garibanlara yardımcı olduğunu görüyordum. İhtiyacı olan insanlara para istemeden ilaç verdiği biliyorum. Pazar günü ön seçimde onu destekleyeceğiz. Çok sevdiğimiz bir insan, neden desteklemeyelim? Memleketin halini görüyoruz. Onun gibi güzel insanlar bizi ziyarete gelince yüzümüz gülüyor” sözlerine yer verdi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ