Edirneli Terziden Velilere Uyarı “Son Güne Bırakmasınlar”

Edirne’de uzun yıllardır terzilik mesleği ile uğraşan Erdoğan Bulut, okul sezonunun başlamasına sayılı günler kala henüz bir hareketlilik yaşanmadığını söyledi. Önümüzdeki haftalarda yoğunluk yaşanabileceğinin altını çizen Bulut; “Velilere tavsiyem işlerini son güne bırakmasınlar” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 15:06

Edirne’de uzun yıllardır terzilik mesleği ile uğraşan Erdoğan Bulut, okul sezonun hakkında açıklama yaptı.

Sezonun tam anlamıyla başlaması için bir hafta olduğunun altını çizen Bulut, sezonda yoğunluk beklediklerini aktardı. Vatandaşların ekonomik olarak zorda olduklarını söyleyen Bulut, vatandaşların daha çok tamire yöneldiğini söyledi.

“ESKİLER KIYMETLİ OLDU”

Bulut; “Sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Vatandaşlarımızın ekonomisi biraz zorda. Henüz bir hareketlilik başlamadı ama önümüzdeki hafta yoğunluk bekliyoruz. Şu anda vatandaşlarımız tamire yöneliyor. Önceden yeniyi alıp eskiyi çöpe atıyordu. Maalesef artık eskiler daha kıymetli oldu. Büyük çocuğun kıyafetlerini küçük çocuğa yaptıranlar oluyor. Önümüzdeki hafta okul kıyafetlerini getiren vatandaşlarımız olacaktır. Velilere tavsiyem, işlerini son güne bırakmasınlar. Erkenden alıp biz terzilere getirsinler ki yoğunluktan etkilenmesinler” dedi.

MERT ERİŞKİN