Edirneli Pehlivan 2’nci Turda Yenildi

Edirneli pehlivan Aydıncan Gümüşdağ, Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Teşvik-2 boyu 2’nci tur güreşinde rakibine yenilerek elendi. Gümüşdağ, başarılı bir güreş sergilerken, yaptığı oyun sırasında şanssız bir şekilde mağlup oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 11:41

Edirne’de bu yıl 663’üncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Edirneli pehlivanlar da Er Meydanı’nda güreşmeye devam ediyor.

Edirne Belediyesi adına Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılan Aydıncan Gümüşdağ, Teşvik-2 boyu 2’nci tur müsabakasına çıktı. Gümüşdağ, üstün bir güreş sergilediği karşılaşmada rakibini yenmek için birçok oyun yaparken; puanlama sırasında yaptığı oyun sırasında mağlup oldu. Şanssız bir şekilde rakibine yenilen Gümüşdağ, 2’nci turda elenmesinin ardından 663’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne veda etti.

KÜRSÜ YAPMASI BEKLENİYORDU

Gümüşdağ, en son Kocaeli’nde gerçekleştirilen Kocaeli Sekapark Güreşleri CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 3. Etapta Teşvik-2 boyunda birinci olmuştu. Edirne Belediye Meclisi tarafından bir adet tam Cumhuriyet Altını ile ödüllendirilen başarılı pehlivanın Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde de kürsü yapması bekleniyordu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ