“Edirne, Üst Liglerde Oynamayı Hak Eden Bir Şehir”

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Altyapı Koordinatörü Fikret Doğan, Edirne’nin bir basketbol şehri olduğunu söyleyerek; “Edirne, A Takım düzeyinde üst liglerde oynamayı hak eden bir şehrimiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 12:10

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Altyapı Koordinatörü Fikret Doğan, Edirne'de basketbolun gelişimine dair önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, Edirne'nin bir basketbol şehri olduğunu vurguladı.

Edirne Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan Türkiye- Bulgaristan 16 Yaş Altı Erkek Milli Takımı hazırlık maçında konuşan TBF Altyapı Koordinatörü Fikret Doğan, ikili temas maçlarını Edirne’de oynamaya devam etmek istediklerini söyledi.

“EDİRNE HALKI BİZİ VE SPORCULARIMIZI YALNIZ BIRAKMADI”

Edirne halkının sporu ve basketbolu sevdiğini aktaran Doğan, “Edirne’nin basketbola olan sevgisi çok uzun yıllardır devam ediyor. Türkiye altyapı şampiyonaları ve altyapı milli takımlarımızın ikili temas maçlarında Edirne halkı bizleri ve sporcularımızı yalnız bırakmayarak hep destekledi. Yıllarca süper lig ve alt lig seviyesinde taraftarı ve organizasyon becerisiyle Edirne her zaman en üst liglerde takımı olması gereken şehirlerimizden biri konumunda” şeklinde konuştu.

“EDİRNE GENÇLERİ VE TARAFTARI BUNU FAZLASIYLA HAK EDİYOR”

Doğan, “Altyapı milli takımlarımızın ikili temas maçlarını Edirne’de oynadığımız için çok mutluyuz. Edirne şehri her zaman sporu destekliyor. Altyapı milli takımlarımızın ikili temas maçlarını takvim müsaitliğine göre Edirne’de oynamaya devam etmek istiyoruz. Türk sporunun gelişmesi ve Türk sporcusunun daha iyi yerlerde olmasını isteyen ve destekleyen Edirne, A Takım düzeyinde üst liglerde oynamayı hak eden bir şehrimiz. Umarım geçmiş yıllardaki gibi Edirne takımlarını üst liglerimizde mücadele ederken görürüz. Edirne gençleri ve taraftarı bunu fazlasıyla hak ediyor” İfadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN