“Edirne’nin Okuyucu Seviyesi Bayağı İyi”

Edirne’de bir AVM’de açılan kitap fuarı sorumlusu Şakir Topsakal, gelen talepler doğrultusunda tekrar Edirne’ye geldiklerini belirterek; “Gelen talepler doğrultusunda tekrar Edirne’ye geldik. Edirne’nin okuyucu seviyesi bayağı iyi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 13:51

Edirne'de bir alışveriş merkezinde açılan kitap fuarı, kitapseverlerle buluştu. Fuar sorumlusu Şakir Topsakal, yaptığı açıklamada, fuarın yeniden Edirne'de düzenlenmesinin ardındaki nedenin vatandaşlardan gelen talepler olduğunu söyledi.

Topsakal, Edirne halkının kitaplara olan ilgisinin kendilerini memnun ettiğini ve bu ilginin fuarın yeniden düzenlenmesine vesile olduğunu belirtti. Kitap fuarı, ziyaretçilerine geniş bir yelpazede kitap seçenekleri sunuyor.

“TÜM EDİRNELİ OKUYUCULARIMIZI BEKLİYORUZ”

Fuarın 1 ay boyunca açık olacağını belirten Topsakal; “Bizim arkadaşlarımız Edirne’de birkaç defa fuar açtı. Gelen talepler doğrultusunda tekrar Edirne’ye geldik. Kocaeli’nden geliyoruz. Edirne’nin okuyucu seviyesi bayağı iyi. İlgi, beklenilenin üzerinde. Fiyatlar bizde genelde hep piyasanın altındadır. Anayurt kendi yayınevinden bastığı kitaplar olduğu için uygun fiyatlarla okuyucuyla buluşturuyor. Dışarıya da bu kitaplar verilmiyor sadece fuarlarda satılıyor. Bir ay boyunca açık olacağız. Tüm Edirneli okuyucularımızı bekliyoruz” diye konuştu.

HİLAL PEKER