“Edirne’mize kaybettiği yılları kazandıracağız”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçime kısa bir süre kala gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelen İba; “Edirne’mize kaybettiği yılları kazandıracağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 11:18

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, çalışma ve ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelen İba, projelerini anlatıyor.

İlk ziyaretini Kervansaray dış dükkanlarındaki esnaflarla buluşan İba, “Kervansaray’ımızın dış dükkanlarında esnafımız ve hemşehrilerimizle buluştuk, Çilingirler Çarşısı’nı ziyaret ettik. Hepsine destekleri ve Edirne’mizin yeni geleceğine duydukları heyecan için teşekkür ediyorum” dedi.

“EDİRNE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Proje tasarım ofisi açılışına katılan İba; “Edirne’mizin kadın girişimcilerinden Gülcihan Arı’nın G Dizayn Proje Tasarım ofisinin açılışını gerçekleştirdik. Kendisine sonsuz başarılar diliyor; Edirne’mize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

“EDİRNE’MİZİ HAKETTİĞİ GÜZELLİKLERE KAVUŞTURACAĞIZ”

Kahvehanelerde esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyen İba; “Medrese Ali Bey Mahallesi’ndeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek, hemşehrilerimizin hatrını sorduk, sohbet ettik. Yeni Edirne’ye günler kala, heyecanımız, coşkumuz çok büyük. Edirne’mizi hak ettiği güzelliklere kavuşturmak için hazırız ve çok kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

“PROJELERİMİZE DESTEK BÜYÜK”

Sarıcapaşa Mahallesi’nde projelerini anlatan İba; “Güneşli havada Sarıcapaşa Mahallemizde esnaf ve vatandaşlarımızla görüşmeye devam ediyoruz. Projelerimize destek büyük. Sizlerin desteğiyle, tüm projelerimizi en hızlı şekilde hayata geçirecek ve Edirne’mize kaybettiği yılları kazandıracağız” diye konuştu.

“EDİRNE’MİZ HAKKINDA SOHBET ETTİK”

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğeri Kalite Kontrol Derneği Başkanı Bahri Dinar’ı ziyaret eden İba; “Edirne’mizin tarihi ciğercilerinden Bahri Bey’i ziyaret ederek hem şehrimizin gastronomisi, hem de Edirne’miz hakkında sohbet ettik. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“GÖNÜL BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

Çavuşbey Mahallesi’nde vatandaşlarla iftarda buluşan İba; “Çavuşbey Mahallesi’nde Bürker Ailesi tarafından verilen mahalle iftarına katladık. Bana çok soruyorlar. Nasıl bu kadar enerjiniz var, nasıl gece gündüz çalışıyorsunuz diye. Cevabı bu fotoğraflarda. Benim en büyük enerji kaynağım ve motivasyonum; bana güvenen ve değer veren hemşehrilerim. Onların da bendeki değerleri nice gönül sofralarımız kurulsun; bu gönül birliğimiz daim olsun” şeklinde konuştu

“EDİRNE’MİZ İÇİN ÇİZDİĞİMİZ VİZYONU KONUŞTUK”

Vatandaşlarla birlikte Edirne’nin vizyonu hakkında konuşan İba; “Bu güzel günde, yine çok kıymetli hemşehrilerimizle, enerjileri çok yüksek aileleriyle bir araya geldik. Hem sohbet ettik. Hem birbirimizi dinledik, tanıdık, hem de Edirne’miz için çizdiğimiz vizyonu konuştuk. Bu güzel buluşma için hepsine çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“HEPİMİZİN HAKETTİĞİ EDİRNE ÇOK YAKIN”

Kocasinan Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya gelen İba, “Kocasinan Mahallesi’nde esnafımızı ziyaret ettik, hayırlı işler diledik; kahvehanelerimizdeki vatandaşlarımızla görüştük, hatırlarını sorduk, projelerimizden bahsettik. Hemşehrilerimizdem aldığımız güçle, yepyeni ve hepimizin hak ettiği bir Edirne, çok yakın” diye konuştu.

HABER MERKEZİ