“Edirne’miz her şeyin en güzelini hak ediyor”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, seçime kısa bir süre kala gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2024 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2024 10:04

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İba, programı kapsamında Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, muhasebe bürosu, tekstil işletmesi, kahvehaneleri ziyaret etti. Daha sonra da bir büfenin açılışına katıldı.

“SAMİMİYETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nü ziyaret eden İba, “Edirne Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sn. Harun Tohumcu ve Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarını ziyaret ettik. Nazik kabulleri ve samimiyetleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muhasebeciler ile bir araya gelen İba, “Hemşehrimiz Selim Kaya’yı muhasebe bürosunda ziyaret ettik. Büro çalışanı hemşehrilerimizle sohbet ettik. Destekleri ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

“EMEKLERİ BEREKETLİ OLSUN”

Tekstil firmasında çalışan vatandaşlar ile buluşan İba, “Carrara Tekstil işletmesinin Müdürü Nizam Ciner ve firma çalışanı hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Emekleri bereketli olsun, işleri hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

“HEMŞEHRİLERİMİZ EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Fatih Mahallesi’nde kahvehane kahvehane gezen İba, “Fatih Mahallemizdeki esnafımızı ve kahvehanelerimizi ziyaret ettik. Bizlere böyle samimi ve candan davranan hemşehrilerimiz, her şeyin en güzelini hak ediyor. Edirne’miz, her şeyin en güzelini hak ediyor” dedi.

“HAYIRLI VE BEREKETLİ OLSUN”

Büfe açılışında konuşan İba, “Volkan ve Mine Irmak çiftinin işletmesi Irmak Büfe’nin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı, bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ