EDİRNE KUR'AN KURSUNA BAĞIŞ

Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanlar Diyaneti Sofya Bölge Müftülüğü, Edirne Müftülüğüne bağlı bazı din görevlileri, Edirne’ye inşa edilecek Kur’an Kursu için bağışta bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2023 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2023 18:03

Sofya Bölge Müftülüğünün yanı sıra geçen günlerde Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanlar Diyaneti Sofya Bölge Müftülüğü ve Türkiye Cumhuriyet Sofya Diyanet Müşavirliği tarafından organize edilen programa katılan; Edirne İl Müftü Yardımcısı Fatih Samet Okumuş, Selimiye Camii İmam-Hatibi Yusuf Serenli ve Üç Şerefeli Camii Müezzin-Kayyımı Şahin Can Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu'na kendilerine verilen harcırah ve masrafları Edirne'de inşa edilecek Kur'an kursu için bağışladılar.

Bağışı Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi adına kabul eden İl Müftüsü Başoğlu, Kur'an kursu inşaatının küçük büyük demeden yapılacak yardımlarla ve Edirne'de yaşayan, Edirne'ye yakışır bir Hafızlık Kur'an Kursu yapılmasına katkı sunmak isteyen vatandaşlarımızca en kısa zamanda bitirileceğine inandığını söyledi. Ayrıca "Duyarlı görevlilerimiz örnek bir davranış göstererek bizlere Kur'an Kursu inşaatının bitirilmesi için vatandaşımızın ve hayırda yarışacak kişilerin bulunduğunu hissettirdi. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.