“Edirne Halkı Her Zaman Çok Duyarlı”

LÖSEV Edirne İl Temsilcisi Ceylan Toker, satışa sundukları LÖSEV dükkân ürünlerine ilginin güzel olduğunu belirterek; “Edirne halkı her zaman olduğu gibi bağış konusunda çok duyarlı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2024 15:57

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Edirne İl Temsilcisi Ceylan Toker, dün açılışı yapılan LÖSEV dükkân standına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduklarını açıkladı. Edirne halkının duyarlılığına vurgu yapan Toker, satışa sundukları ürünlere olan ilginin sevindirici olduğunu belirtti.

Edirne halkının her zaman duyarlı davrandığını belirten Toker, ürün satmaktan ziyade halkla birebir iletişim halinde olmanın anlamlı olduğunu ifade etti.

“EDİRNE’DE BAĞIŞÇIMIZ ÇOK”

Edirne halkının duyarlılığı hakkında konuşan Toker; “Edirne halkı her zaman olduğu gibi bağış konusunda çok duyarlı. Edirne’de bağışçımız çok. Güzel bağışlar alıyoruz. Ramazan ve Kurban Bayramı dönemlerinde ilgi alaka her zaman mevcut. Sadece burada ürün satmaktan ziyade aslında halkla birebir iletişim halinde olmakta bu anlamda çok güzel. Babalar günü yastıklarımız ve kupalarımızın hepsi nerdeyse satıldı. Dün açtığımız Lösev dükkan standımıza Edirneli halkımız sağ olsun ilgi gösterdi ve duyarlıydı. Sadece ürünlerle ilgili değil lösemiyle alakalı, LÖSEV’le alakalı soru sorunlar oldu. Bağış yapmak isteyenler oldu. Kurban bağışı hakkında soru soranlar oldu” dedi.

Stant bu akşam saat 22.00’ye kadar açık olacak.

HİLAL PEKER