“Edirne geliştikçe, tüm köylerimiz de gelişecek”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, ziyaretlerine devam ediyor. İba saha ziyaretlerinin ardından en son olarak köy ziyareti ile programını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2024 11:30

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, 'Hep Birlikte Edirne' sloganıyla çalışmalarına devam ediyor. Çok sayıda kurum, esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İba, projelerini anlatıyor.

“ULAŞIM PROJELERİMİZİ ANLATTIK”

İlk olarak Edirne İl Özel İdaresi’ni ziyaret eden İba, “Edirne İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ve Müdürlük çalışanı hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Yollarımız için, Edirne’mizin ulaşımı için çok önemli ve gerekli projelerimizden bahsettik, değerli görüşlerinden istifade ettik” dedi.

“NAZİK KARŞILAMALARI İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Daha sonra TEİAŞ’ı ziyaret eden İba, “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) 20. Bölge Müdürlüğü'nü ve çalışanlarını ziyaret ettik. Nazik karşılamaları için hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nu ziyaret eden İba, “Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Edirne İl Müdürü Sayın Süleyman Lale ve Müdürlük personeli hemşehrilerimizi ziyaret ettik. İşlerinde kolaylıklar diledik” şeklinde konuştu.

“BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM”

Cenaze törenine katılan İba, “Edirne’mizin iş insanlarından Ethem Torozlar’ın ablası merhume Seyhan Yavuz’u Ayşekadın Camii’nden son yolculuğuna dualarla uğurladık.  Merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” İfadelerine yer verdi.

Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci ile bir araya gelen İba, “Vali Yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekilimiz Sn. Eyyüp Batuhan Ciğerci ve Özel İdare personeli hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Nazik kabulleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“ESNAFIMIZIN FİKİRLERİNE YER VERECEĞİZ”

Trakya Üniversitesi Yaşam Merkezi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren İba, “Trakya Üniversitesi Yaşam Merkezi’nde hizmet veren esnaf kardeşlerimizle görüştük; hemşehrilerimizle sohbet ettik. Edirne’mizin geleceği için daima fikirlerine değer vereceğimiz hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Çilinigler Caddesi’nde vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen İba, “Çilingirler Caddesi’ndeki esnafımızı ziyaret ettik. Bizleri güleryüz ve samimiyetle karşılayan tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürler. Edirne’miz için gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var” ifadelerine yer verdi.

İBA’DAN KÖY ZİYARETİ

Son olarak köy ziyareti gerçekleştiren İba “Bir dizi ziyaretler için ilimizi teşrif eden MKYK Üyemiz Sn. Emre Ete ve İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte Tayakadın Köyümüzü ziyaret ettik, hemşehrilerimizle sohbet ederek, Edirne’mizi taşımak istediğimiz geleceğe dair bilgi verdik. Güzel temennileri ve destekleri için tüm Tayakadın’a teşekkür ediyorum. Edirne geliştikçe, tüm köylerimiz de gelişecek. Edirne büyüdükçe, tüm köylerimiz de büyüyecek” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ