Edirne'de şampiyonluk coşkusu: TEBRİKLER FİLENİN SULTANLARI

-Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nın Avrupa Voleybol Şampiyonluğu'nu Edirneliler coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2023 00:00
https://batiekspres.com/

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nın Sırbistan ile oynadığı final karşılaşması, Edirne'de kurulan led ekran ile izlendi.

Edirne Belediyesi, Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı’nın 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda bu akşam Sırbistan ile oynayadığı final karşılaşması için led ekran kurdu.

15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Şehitleri Parkı’nda kurulan led ekranda yüzlerce Edirneli, final karşılaşmasını bir arada izledi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın da katıldığı etkinlikte Edirneliler, 'Filenin Sultanları'nın her sayısında ayağa kalktı. Filenin Sultanları, karşılaşmanın ilk setinde 27-25 sonuçla geriye düşerken; ikinci sette 21-25 ile beraberliği sağladı. Üçüncü sette 25-22 ile 2-1 geriye düşen Filenin Sultanları, dördüncü sette 22-25 ile yeniden beraberliği  yakaladı. Final karşılaşmasının son setinde Filenin Sultanları muhteşem bir performans gösterdi. Edirneliler, Türk bayrakları eşliğinde 'Türkiye' sloganları ile Filenin Sultanları için destek yaptı.

Filenin Sultanları, final setini 15-13 kazanırken; karşılaşmayı 3-2 tamamladı. Filenin Sultanları'nın şampiyonluğunu Edirneliler coşkuyla kutladı. Türk bayrakları, marşlar ve sloganlarla şampiyonluğu kutlayan Edirneliler, unutulmayacak bir gece yaşadılar.

UĞUR AKAGÜNDÜZ