Edirne’de iç mimari alanında yeni bir firma

Edirne’de tasarım, mobilya ve iç mimarlık sektöründe faaliyet gösterecek yeni bir işyeri açıldı. İş insanı Onur Aydın’ın faaliyete soktuğu işyerinde, Edirne’nin yanı sıra tüm Trakya’ya hizmet vereceği açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 00:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 00:29

İş insanı Onur Aydın, mobilya, tasarım ve iç mimarlık konularında faaliyet gösterecek işyerinin açılışını verdiği kokteylle gerçekleştirdi.

Edirne’de İstasyon Mahallesinde gerçekleştirilen işyeri açılış kurdelesini, Edirne milletvekili Baran Yazgan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba birlikte kestiler.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta basın mensuplarına işyerinin faaliyet alanları hakkında bilgi veren Onur Aydın; “Bu 4 buçuk yıl önce başlayan bir hikaye. İç mimarlık ve anahtar teslim projeler üretmeye başladık. Bugün açılan firmamızda da iç mimari ve değişik projelere hizmet vereceğiz. Firmamızın İtalyan boya yapan bir firma niteliğimiz de var. Edirne Merkez, ilçelerimiz ve tüm Trakya'ya hizmet vermeyi planlıyoruz. Ayrıca Mila markasıyla tamamen kendi üretimimiz markalarımız da bulunmakta" dedi.

ŞENER ŞENTÜRK