Edirne’de Chaff Coffee’den 3’üncü Şube

Edirne’de Tahmis Meydanı’nda kahve hizmetine devam eden Chaff Coffee, Mega Park’taki 2’nci şubesinin ardından bugün İstasyon Mahallesi’nde 3’üncü şubesini açtı. İşletme sahibi İnan Alpaslan, Edirne’ye kahve sektöründe yenilikler kazandırmak için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 17:28

Edirne’de Tahmis Meydanı’nda 5 yıldır vatandaşlar ile Edirne’ye gelen yerli ve yabancı turistlere kahve ürünleri hizmeti veren Chaff Coffee, kentteki üçüncü şubesini açtı.

Chaff Coffee İşletme Sahibi İnan Alpaslan, İstasyon Caddesi İnci Sokak’taki yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Şubenin açılış töreninde dostları ile birlikte açılış kurdelesini kesen Alpaslan, Chaff Coffee üçüncü şubesinin hayırlı olmasını diledi.

5 YILDIR KAHVE DEMLEMEYE DEVAM EDİYOR

Alpaslan, Edirne’de vatandaşlara ve turistlere 5 yıldır sıcak ve soğuk kahve çeşitleri ile soğuk içecek ve tatlı hizmeti vermeye devam ettiklerini belirtirken; “5 yıl önce Coffee Sabor olarak başladığımız hizmetimize bir süredir Chaff Coffee olarak devam ediyoruz. Tahmis Meydanı’nda başladığımız kahve serüvenimize daha önce Mega Park’ta açtığımız ikinci şubemizi eklemiştik. Bugün ise İstasyon Mahallesi’nde üçüncü şubemizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

2 VE 3’ÜNCÜ NESİL KAHVE ÜRETİMİ YAPILIYOR

Edirne’ye kahve sektöründe yenilikler kazandırmak için her gün çalışmaya devam ettiğini söyleyen Alpaslan; “İşletme olarak menümüzde 22 çeşit sıcak, 14 çeşit soğuk kahvemiz bulunuyor. Cold Brew’den Nitro Coffee’ye, Pistachio’dan kendi adımızı verdiğimiz Chaff Coffee’ye kadar özel ürünlerimiz, hem Edirneliler hem de yerli ve yabancı turistler tarafından sevilerek tüketiliyor. Espresso bazlı içecekler ve nitelikli filtre kahvelerimiz ile 2 ve 3’üncü nesil kahve üretimimizle hizmet veriyoruz” dedi.

SOĞUK İÇECEKLER DE VAR

Alpaslan, kahve çeşitlerinin yanı sıra işletmede soğuk içeceklerin de bulunduğunu ifade ederken; “Özellikle sıcak yaz günlerinde tercih edilen limonata, İtalyan sodası, mojito, frozen, milkshake, cool lime, red hibiscus, bubble tea ve yine işletmemizin adını verdiğimiz özel üretimimiz sweet chaff adlı soğuk içeceklerimiz de menümüzde yer alıyor” sözlerine yer verdi.

NİTELİKLİ KAHVELER ÖZEL EKİPMANLARLA DEMLENİYOR

Nitelikli kahve çeşitlerini V60, Chemex, Aeropress ve Syphon kahve demleme ekipmanları ile ürettiklerini belirten Alpaslan; “Etiyopya, Guatemala, Honduras, Kolombiya ve Brezilya çeşitlerimiz ile müşterilerimizin damak tadını geliştirmeye özen gösteriyoruz. İçeceklerimizin yanı sıra işletmemizde İzmir’den özel olarak getirdiğimiz İzmir bombası, tiramisu, kurabiye, donut, kruvasan, frambuazlı cheescake gibi tatlılarımız da bulunuyor. Tüm Edirnelileri ve misafirlerimizi yeni açtığımız şubemize bekleriz” diye konuştu.

ŞENER ŞENTÜRK