Edirne’de Abiye Dene Açıldı

Edirne’de Gülşah Güler tarafından Abiye Dene açıldı. Açılışa katılan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Daha önce satışlarını internet üzerinden yaparken, bugün Edirne’ye bu hizmeti getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 17:04

Edirne'de yeni bir moda merkezi olan Abiye Dene, Gülşah Güler'in girişimiyle hizmete girdi. Ekmekçizade Kervansarayı’nın dış dükkanlarında gerçekleştirilen açılış törenine AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Gülşah Güler’in ailesi ve birçok vatandaş katıldı.

“KENDİSİ GENÇ VE GİRİŞİMCİ BİR KARDEŞİMİZ”

Açılışta konuşan Belgin İba, Gülşah Güler'in girişimciliğine övgülerde bulundu. İba, "Bugün Gülşah Güler kardeşimizin Abiye Dene dükkanının açılışındayız. Kendisi genç ve girişimci bir kardeşimiz. Daha önce satışlarını internet üzerinden yaparken, bugün Edirne’ye bu hizmeti getirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Elbiseler çok güzel. Bütün elbiseler özenle seçilmiş. Gülşah kardeşimizin burada zevkini görmüş olduk" dedi.

Abiye Dene’nin açılışında vatandaşlar abiyeleri inceledi. Abiyeleri beğenen vatandaşlar Güler’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MERT ERİŞKİN