Edirne’de 30 Ağustos Zaferi Coşkuyla Kutlanacak

Edirne’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümünde Edirne Valiliği tarafından düzenlenecek kutlama programı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 16:42

Edirne’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü coşkuyla kutlanacak.

Edirne Valiliği tarafından açıklanan kutlama programına göre, yarın saat 07.00’den itibaren bütün kamu kurum ve kuruluşları ile özel kurum ve kuruluşlara ait binalar, konut ve dükkânlar bayraklarla donatılacak ve gece ışıklandırılacak.

Kutlama törenleri, yarın saat 10.00’da Atatürk anıtında başlayacak. Çelenklerin sunulmasının ardından Edirne Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulacak ve İstiklal Marşı okunacak. Çelenk sunma töreninin ardından milli marşlar, Edirne Belediyesi hoparlöründen yayınlanacak.

Saat 10.30’da ile Edirne Valiliği’nde resmi kabul töreni düzenlenecek. Edirne Valisi Yunus Sezer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muharrem Eminoğlu ve Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, valilik makamında tebrikleri kabul edecek.

Törenler, Valiliğin ardından saat 11.15’te Atatürk bulvarında devam edecek. Tören, resmi geçit ile sona erecek. Hava koşullarının uygun olmaması durumunda tören Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

HABER MERKEZİ