Edirne adayını İnce açıklayacak

Memleket Partisi İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, Genel Başkan Muharrem İnce’nin düzenleyeceği basın toplantısı ile Edirne Belediye Başkan adayını açıklayacağını söyledi. Tunçyürek, toplantının günü ve saatini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 15:12

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimleri’ne katılacak Memleket Partisi Edirne Belediye Başkan adayının açıklanacağı tarihle ilgili konuştu.

Tunçyürek, Memleket Partisi Edirne Belediye Başkan adayının, Genel Başkan Muharrem İnce tarafından açıklanacağını söyledi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin gerçekleştireceği toplantının tarih ve saatini de açıklayan Tunçyürek, Edirne’nin ilçelerindeki adayların henüz belirlenmediğini söyledi.

“EDİRNE BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI AÇIKLIYORUZ”

Tunçyürek, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yarın basın toplantısı düzenleyeceğini belirterek; “Genel Başkanımız Muharrem İnce yarın saat 11.00’de Genel Merkezimizde bir basın toplantısı yapacak. Memleket Partisi Edirne Belediye Başkan adayımızı da açıklayacak. İlçelerimizdeki adaylarımız daha belli değil. Ama Edirne’de Belediye Başkan adayımızı açıklıyoruz” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ