DP Genel Başkanı Uysal Havsa’da vatandaşlara seslendi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Havsa’da vatandaşlarla buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 17:17

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal seçim çalışmalarını Edirne’de sürdürdü. Uysal Edirne’nin Havsa İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yerel seçimlere çok az bir süre kaldığını belirten Uysal, “Bir ülkede kimse memnun değilse orada problem vardır” dedi.

Havsa’da yaptığı konuşmasında seçim çalışmalarını anlatan Uysal, Havsa Belediye Başkan adayı Tayfun Demircan’a destek istedi.

“Demokrat Parti olarak dün olduğu gibi bugün de her daim milletin vicdan hizasında durduk” diyen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal şunları dile getirdi:

“Bu bereketli topraklarda bile insanlarımız üretemez duruma geldiyse hepimiz bu yanlış gidişata dur demek zorundayız. Burada vatandaşlarımızı düşünmeye sevk etmek, uyarmak ve muhasebe yapmaya davet etmek istiyorum. Seçilecek yerel yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve il genel meclisi üyelerimiz sadece vatandaşlarımızın yereldeki talepleri değil, aynı zamanda buranın seçilmiş kanaat önderleri olarak Havsa’mızın her meselesinin sahibi olacak. Her yerde ifade ediyorum. Namuslu, cesur ve yürekli insanlara ihtiyacımız var ki siyasette hak ettiğimizi alabilelim. Çok değerli ilçe Başkanımız Mustafa Başkan ve çok değerli Başkan Adayımız Tayfun Demircan ile birlikte, bu noktada hizmetlerin Havsa’ya ulaşması için geçmişten bugüne her daim millet demiş, her daim milli iradeyi yüceltmiş Demokrat Parti olarak yeniden millet diyoruz. Yeniden söz milletin diyoruz.”

Uysal konuşmasının ardından seçim çalışmaları kapsamında Meriç ve İpsala ilçelerindeki programlara katılmak üzere Havsa’dan ayrıldı.

ERGİN SÖZER