Doğramacıoğlu’ndan KKTC kutlaması

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, KKTC'nin 40’ıncı kuruluş yıldönümü kutlarken; “KKTC halkına barış, refah ve huzur dolu bir gelecek diliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2023 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2023 13:54
https://batiekspres.com/

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.

‘www.batiekspres.com’ haber sitesine konuşan Doğramacıoğlu, KKTC'nin bağımsızlık sürecine vurgu yaparak; “Doğu Akdeniz'in önemli bir parçası olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 40’ıncı kuruluş yıldönümünü gurur ve sevinçle kutluyoruz. Bu anlamlı günde, KKTC'nin bağımsızlık mücadelesinde emeği geçen herkesi saygıyla anıyoruz. Kurucu Lider Rauf Denktaş'ın önderliğinde kazanılan bağımsızlık, bize dayanışmanın ve mücadele azminin önemini bir kez daha hatırlatıyor. Bu vesileyle, KKTC halkına barış, refah ve huzur dolu bir gelecek diliyorum. Türkiye'nin KKTC'ye olan destek ve kardeşliğimiz, her zaman devam edecektir. Bu özel günü, birlik ve beraberlik içinde coşkuyla kutlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.

ERGİN SÖZER