DOĞRAMACIOĞLU; “CHP VE TÜRKİYE DEĞİŞECEK”

-CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, CHP Olağan Kurultayı'nda Genel Başkan seçilen Özgür Özel’e görevinde başarılar dileyerek; “CHP değişecek, Türkiye değişecek, omuz omuza ve yan yana hep birlikte kazanacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2023 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 17:48
https://batiekspres.com/

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak Genel Başkanlık görevine seçilen Özgür Özel’e yeni görevinde başarılar diledi.

CHP’nin ve Türkiye’nin değişeceği vurgulayan Doğramacıoğlu; “CHP’nin ‘İkinci Yüzyılda Birlik ve Demokrasi’ sloganıyla düzenlenen 38’nci Olağan Kurultayı’nda değişimlerin adayı Özgür Özel, ikinci turda salt çoğunluğu sağlayarak 812 oyla partinin 8’inci genel başkanı oldu. İkinci yüzyılda Türkiye'yi daha demokratik, aydınlık yarınlara taşıyacak CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Özgür Özel’i tebrik ediyorum. Bugüne kadar partimize ve bizlere emek veren Kemal Kılıçdaroğlu’na da teşekkürlerimi sunuyorum. CHP değişecek, Türkiye değişecek, omuz omuza ve yan yana hep birlikte kazanacağız. Cumhuriyetin 100’üncü yılında yaşadığımız büyük üzüntüyü telafi etmek, yüzleri güldürmek, ikinci yüzyıla zaferle girmek için durmadan çalışacağız. Yaklaşan yerel seçimlerini kazanarak partimizi layık olduğu yere getireceğiz” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN