DEVRİM ERSEN ÖZERGİN VEFATININ 11. YILINDA ANILDI

Sakarya’da denetlemeye gittiği gazetede uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu Kontrol Hizmetleri Müdürlüğü Şefi Devrim Ersen Özergin için mezarı başında anma töreni düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2023 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2023 14:45
https://batiekspres.com/

Üsküdar’da bulunan Karacaahmet Mezarlığı’nda düzenlenen törene Özergin’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Basın İlan Kurumu (BİK) Yönetim ve Dijital Medya Koordinatörü İdris A. Çam ile mesai arkadaşları katıldı.

Törende Özergin için mezarı başında dualar okundu. Özergin ile aynı menfur saldırıda yaralanarak kaldırıldığı hastanede 12 gün sonra hayatını kaybeden BİK Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat da anıldı.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, sosyal medya hesabından Özergin ve Bolat için yayımladığı anma mesajında, “Denetleme görevi sırasında uğradıkları menfur saldırıda hayatını kaybeden mesai arkadaşlarımızın acısı 11 yıldır dinmedi. Sakarya Müdürümüz Recep Bolat ve Kontrol Müdürlüğü Şefimiz Devrim Ersen Özergin’i bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ