Davul zurnalı muhtar adayı tanıtımı

Edirne’nin Çavuşbey Mahallesi sakinlerinden Serkan Kuş muhtar adaylığını açıkladı. Kuş’un 4 davul 4 zurna ile düğün gibi yapılan adaylık açıklamasında mahalle sakinleri doyasıya eğlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 10:13

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla Belediye Başkan adayları gibi muhtar adayları da açıklamalarını yaparak mahallelerinde kendilerini tanıtıyorlar.

Adaylar seçmenlerine kendini tanıtmak için çeşitli yöntemler deniyorlar. Çavuşbey Mahallesi’nde muhtarlığa adaylığını açıklayan Serkan Kuş’un yaptığı açıklama da düğünleri aratmadı. Kuş’un adaylık açıklamasında yoğun kalabalığın yanı sıra 4 davul 4 zurna da mahalle sakinlerini doyasıya eğlendirdi. Muhtar adayı Kuş seçmenlerine hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Çavuşbey Mahallesi’nde muhtar adayıyım. Hedeflerim büyük. Kazanmak için elimden gelen gayreti, samimiyetle, ilmek ilmek işleyerek göstereceğim. Çavuşbey Mahallesi’nde çok büyük desteğiniz var. Edirne bizi konuşuyor, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizin bana vermiş olduğunuz bu destek beni çok duygulandırdı. Bütün kurumlarda garibanların, fakirlerin işlerini yapmak için elimden gelen gayreti göstereceğim” dedi.

Kuş’un adaylık açıklaması sonrası Çavuşbey Mahallesi sakinleri 9/8’lik ritimler eşliğinde doyasıya eğlendi.

ŞENER ŞENTÜRK