DANIŞMANI OLDUĞU KİTABI HEDİYE ETTİ

Ünlü Müzikolog Ersin Antep’ten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na danışmanı olduğu kitabı takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2023 11:20
https://batiekspres.com/

Trakya Üniversitesi yüksek lisans öğrencisi ünlü müzikolog Ersin Antep, proje danışmanı olduğu “Çanakkale Zaferi Kahramanlık Hikayeleri Besteleri” eserini Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na takdim etti.

Rektör Yardımcısı ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer’in de bulunduğu ziyarette proje hakkında detaylı bilgiler veren Ersin Antep, Çanakkale Savaşlarının üzerinden yüzyıl geçmesine rağmen yaşanılan acının ve gösterilen kahramanlığın hala dün gibi taze olduğunu ifade ederek eserin meydana gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Türk milletinin tarihinin kahramanlıklarla dolu olduğunu ifade eden Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Çanakkale Zaferi, Türk milletinin tarihinde büyük bir öneme sahip olan bir dönüm noktasıdır. Bu çalışma, Çanakkale Savaşları'nın kahramanlık dolu hikâyelerini müzik ile birleştirerek geçmişin izlerini bugüne taşımakta ve yeni nesillere aktarmaktadır.” diyerek projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABER MERKEZİ