"Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konferansı düzenlendi

Trakya Üniversitesi ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Edirne Çocuk Akademisi projesi kapsamında “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konulu konferans gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2023 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2023 11:34

Trakya Üniversitesi ile Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Edirne Çocuk Akademisi projesi kapsamında konferans düzenlendi.

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Temel Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Atila Şehirli, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi’nde düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konulu konferansta öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferans, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Dr. Öğr. Üyesi Atila Şehirli, ‘Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı’ konulu sunumunu gerçekleştirdi. Şehirli, sunumunda Cumhuriyetin ilanında önce Osmanlı Devleti’nde ve ilanından sonra Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşananları anlattı.

HABER MERKEZİ