Çorlu’da Şahpaz Hıdırellez Şenliği

Çorlu Şahpaz Mahallesi 4. Geleneksel Hıdırellez Şenliği, vatandaşların yoğun katılımıyla, coşku içerisinde kutlandı. Gün boyu süren etkinliklere katılım sağlayan vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 14:17

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve Marmaraereğlisi Belediyesi’nin destekleriyle Çorlu’nun Şahpaz Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Etkinlikte, katılımcılara yemek ikramı yapılırken, Çorlu Halk Eğitim Merkezi Folklor Ekibi ve Trakya Şov ve Davul Zurna Grubu düzenledikleri gösterilerle vatandaşlara eğlence dolu bir gün yaşattı.

Programda bir konuşma yapan Şahpaz Mahallesi Muhtarı İlker Soydan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinden dolayı Başkan Dr. Candan Yüceer’e ve emeği geçen tüm ekibe teşekkür etti.

Şenlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Milletvekilleri; Cem Avşar ve Gökhan Diktaş ile Çorlu Kaymakamı Murat Eren de konuşma yaptı. Konuşmacılar, Hıdırellez’in bolluk ve bereket getirmesini dileyerek şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

HABER MERKEZİ