CHP’Lİ EMEKTARLAR SAHADA

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Aday Adayı Gürkan Güneser, “Tüm vatanını sevenleri omuz omuza bu mücadeleye katkı vermeye bekliyoruz”

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 11:29
https://batiekspres.com/

CHP geçmiş dönem Milletvekilleri, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları, 28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Önceki gün, Karaağaç mahallesini ziyaret eden CHP’nin emektarları Kılıçdaroğlu için canla başla çalışıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi geçmiş dönem il başkanı ve 28.  Dönem Edirne Milletvekili Aday Adayı Gürkan Güneser, vatanını seven herkesi sandığı beklediğini ifade ederek, Her bir vatandaşımızın sandığa giderek oy kullanması, demokrasimizin gücünü göstermek için değerlidir.  Gelin bu seçim süreciyle geleceğimize yön verelim.  Tüm vatanını sevenleri omuz omuza bu mücadeleye katkı vermeye bekliyoruz.  Bizler; Ülkemize, Demokrasimize, Cumhuriyet’imize, Özgürlüğümüze, Geleceğimize sahip çıkmak adına siyaset yapıyoruz.  Karaağaç mahallemizde semt sakinlerini ve cafe, esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ediyor, Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyoruz.  Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Haydi herkes sandığa” dedi

HÜSEYİN AĞIRSEVEN