CHP’li aday adayları sandıkta konuştu

CHP Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından bugün düzenlenen ön seçimde Edirne Belediye Başkan aday adayları oylarını kullanırken; ön seçimle ilgili görüşlerini Batı Ekspres’e açıkladılar.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 12:06

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Örgütü tarafından Edirne Belediye Başkan adayının belirlenmesi için düzenlenen ön seçim yoğun katılımla sürüyor.

Ön seçime katılan aday adaylarında ilk oyu sabah saatlerinde Av. Filiz Gencan Akın kullanırken; Akın’ın ardından aday adayları Seyfi Alp Üzmen, Ergun Türkyılmaz, Şükrü Ciravoğlu ve Serkan Liznak da sandığa giderek oylarını kullandılar.

“BU SEÇİMİN KAYBEDENİ OLMAYACAK”

Ön seçimin kaybedeninin olmadığını belirten aday adayı Filiz Gencan Akın; “Çok heyecanlı ve coşkulu bir gün geçiriyoruz. Bu ön seçim sadece bir seçim değil; aynı zamanda partililerimiz bir araya geliyor. Bu seçimin hiçbir şekilde kaybedeni olmayacak. Kazanan her kim olursa olsun hep beraber yolumuza en güçlü şekilde devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“BÜYÜK MEMNUNİYET VERİYOR”

Ön seçimin memnuniyet verdiğini belirten aday adayı Şükrü Ciravoğlu; “Ön seçim son derece demokratik ve bizim için de saygıyla karşıladığımız bir yöntem. Bunun CHP çatısı altında demokratik bir şekilde olgun ve sakinlikle sürdürüldüğünü görmekteyiz. Bu hem ülkemiz, hem demokrasi, hem de CHP adına büyük bir memnuniyet veriyor” dedi.

“ATMOSFER ÇOK GÜZEL”

Üyelerin doğru karar vereceğini belirten aday adayı Ergun Türkyılmaz; “Çok güzel bir atmosfer var, heyecan çok iyi. Üyelerimiz ve seçmenlerimizin alakası çok üst seviyede. Çok güzel bir gün yaşıyoruz. İnşallah şehrimizin kaderinin değişmesi için güzel bir sonuç çıkar. Bir farkındalık yaratmak için üyelerimiz doğru bir karar verecektir” sözlerine yer verdi.

“KATILIM OLDUKÇA YOĞUN”

Ön seçimin hayırlı olmasını dileyen aday adayı Seyfi Alp Üzmen; “CHP ve bütün adaylar için hayırlı olsun diyorum. Katılım oldukça yoğun. Herkese hakkaniyetli ve olaysız bir seçim diliyorum” dedi.

“ÖNLEMLER ALINMIŞ DURUMDA”

Seçimde önlemlerin alındığını belirten aday adayı Serkan Liznak ise şöyle konuştu: “Ön seçime olan ilgi gayet iyi. Bütün önlemler alınmış durumda. Çok mutluyuz. Partimize ve Edirne’mize hayırlı olsun.”

MERT ERİŞKİN