CHP Keşan’da ön seçim yapıyor

CHP yönetimi Türkiye’nin bazı ilçe ve beldelerinde belediye başkan adaylarını belirledi. CHP Genel Merkezi bu akşam Edirne’nin bir ilçesi ile iki beldede başkan adaylarını belirledi. Keşan’da ise belediye başkan adayı ön seçimle belirlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2023 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2023 00:23

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yönetimi Türkiye’nin birçok yerinde belediye başkan adaylarını belirledi.

EDİRNE’DE 3 YER BELLİ OLDU

CHP Genel Merkezi bu akşam Edirne’nin Enez ilçesinde Özkan Günenç, İpsala’nın Yenikarpuzlu beldesinde Ahmet Köprü, Meriç ilçesinin Subaşı beldesinde Ersöz Zümbül’ü aday gösterdi.

KEŞAN’DA ÖN SEÇİM

CHP, Edirne’nin Keşan ilçesindeki belediye başkanını belirlemek için önümüzdeki günlerde örgüt içinde ön seçime karar verdi. CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, “Çıkan karara göre Keşan’daki belediye başkan adayımızı Keşan’daki üyelerimiz belirleyecek” dedi.

“KAZANAN KEŞAN OLACAK”

CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır Keşan’da belediye başkanının ön seçimle belirlenmesi kararından sonra yaptığı açıklamada “Seçilmeden önce vermiş olduğumuz sözü tutmanın gururu içerisindeyim. Aylardır biz ön seçim istiyorduk. Demokrasi şölenin Keşan’da başlıyor. 6 tane pırıl pırıl aday adayımız var. Belediye başkan adayımızı Cumhuriyet Halk Partisinin kıymetli üyeleri belirleyecek. Bu mücadelede payı olan ve beni yalnız bırakmayan bütün yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Yine hep birlikte başaracağız. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak, kazanan Keşan olacak” dedi.

KIRKLARELİ’NDE DE ÖN SEÇİM

CHP Kırklareli il merkezindeki belediye başkan adayını ön seçimle belirleyeceğini açıkladı. Alınan karara göre Kırklareli merkeze bağlı İnece beldesi, Pınarhisar ilçesi ve bağlı belde Kaynarca, Babaeski ilçesi ve bağlı Alpullu ve Büyükmandıra beldesi, Vize ilçesine bağlı Çakıllı ve Kıyıköy beldeleri, Demirköy ve Pehlivanköy ilçelerinde ön seçimle aday belirleyecek.

MURAT SAVAŞ