CHP İpsala’da “Cenan Tetik” dedi

CHP İpsala İlçe Örgütü tarafından bugün düzenlenen ön seçimde 139 oy alan aday adayı Cenan Tetik, CHP İpsala Belediye Başkan adayı seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2024 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2024 18:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İpsala İlçe Örgütü, bugün İpsala Belediye Başkan adayı ile İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarını belirleyecek ön seçimi gerçekleştirdi.

İpsala Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenen ön seçimde, CHP İpsal Belediye Başkan adaylığı için aday adayları Cenan Tetik, Savaş Kurtbaba ve Gürel Kale yarıştı. Oy verme işleminin ardından gerçekleştirilen oy sayımına göre Cenan Tetik, 139 oy ile CHP İpsala Belediye Başkan adayı oldu. Aday adaylarından Savaş Kurtbaba 58 oy, Gürel Kale ise 29 oy aldı. 

TETİK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Ön seçimin ardından CHP İpsala Belediye Başkan Adaylığına seçilen Cenan Tetik, yaptığı açıklamada; “Değerli CHP üyeleri ve Sevgili İpsala halkı; sizlerin büyük desteği ve güveniyle ön seçimde galip çıkmanın gururunu yaşıyoruz. CHP ailesi olarak, birbirimize olan güvenimizle, birlik ve beraberlik içinde bu başarıyı elde ettik. İpsala halkımıza özellikle teşekkür etmek isterim. Sizlerin samimi destekleri olmadan bu başarı mümkün olmazdı. Teşekkür ediyor, birlikte daha nice güzel yarınlarda buluşmayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ