CHP İlçe Gençlik Kollarına Kayhan Aday

CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 18 Ağustos Pazar günü düzenlenecek seçimi öncesi, partide çeşitli görevlerde bulunan Baran Kayhan, başkan adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2024 12:04

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 18 Ağustos Pazar günü düzenlenecek seçimi öncesi adaylar açıklanmaya başladı.

CHP'nin Edirne'deki gençlik kolları yönetimlerinde çeşitli görevlerde bulunan Baran Kayhan, kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda adaylığını açıkladı. 

"MAVİ LİSTEYLE ADAY"

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkan adayı Esranur Yaşar da katılımcıları selamlarken; "Bizler görevini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün nutkundan alan fikri hür vicdanı hür Cumhuriyet Halk Partili gençleriz. Cumhuriyetin değerlerini benimsemiş ve özümsemiş gençler olarak ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetine sahip çıkma onu koruma ve yaşatma sorumluluğumuzun da bilincindeyiz. Dün de, bugün de olduğu gibi ayrıştıran değil birlik ve beraberliğe önem veren anlayışımız daha da kuvvetlenerek devam edecektir. Gerçekleşecek olan 17'nci Edirne merkez ilçe gençlik kolları kongremizde birlikte güçlüyüz sloganıyla, bir çift mavi gözün ışığında mavi listeyle aday olan Baran Kayhan arkadaşımızı alkışlarınızla sahneye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

"SİYASETTE DİK DURACAĞIZ"

CHP Edirne Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı Baran Kayhan, toplantıda yaptığı konuşmada, gençlik kahvaltısına katılanlara teşekkür ederek; "Ülkemizin kurucu ve kurtarıcı partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin, baba ocağımızın her zaman peşinde koşmaya senelerdir söz verdik. Henüz liseli bir öğrenciyken kapısından girdiğim Cumhuriyet Halk Parti'mizin bugün Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı olarak karşınızdayım. İktidar yolunda gençliğin sesini daha gür çıkartmak için, motorları maviliklere sürmek için, bir çift mavi gözün ışığında 18 Ağustos Pazar günü mavi listede buluşalım. Dünden bugüne edindiğimiz tecrübe ve dostluklarla inanıyoruz ki yarınlara umut olacak yeni bir hikayeyi hep birlikte yazacağız. Unutmamalıyız ki Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kolları partimizin yan gücü değil; öz gücüdür. Bu nedenle siyasette dik duracağız,  gelecekte var olacağız. Beni kırmayıp bu kahvaltıya katılım sağladığınız için çok teşekkür ediyorum. Edirne gençliği için her şey çok güzel olacak" diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ