CHP HAVSA KADIN KOLLARINDAN 100. YIL KAHVALTISI

CHP Havsa İlçe Başkanlığı Kadın Kolları yönetici ve üyeleri Cumhuriyetin 100. Yılı nedeniyle bir kahvaltıda bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 17:59
https://batiekspres.com/

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Cumhuriyet'in 100. Yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Bu özel günün anlamını vurgulamak amacıyla Trakya Üniversitesi Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna CHP'li kadınlar büyük ilgi gösterdi.

CHP Havsa Kadın Kolları Başkanı Gülhan Memiş, organizasyonun açılışında Cumhuriyetin önemini vurgulayan etkileyici bir konuşma yaptı. Kadınlarda kahvaltının ardından Türk Bayraklarıyla 100. Yıl coşkusunu doyasıya kutladı.

Memiş kahvaltının ardından www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

“Düzenlediğimiz bu kahvaltı, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak için bir araya gelmemizin özel bir vesilesiydi. Hepimiz burada, Cumhuriyet sevgisi ve inancıyla dolu kalplerle buluştuk. Bu coşku, Cumhuriyetimizin aydınlık yarınlara doğru ilerleyişine olan inancımızı yansıtıyor. Her birinizin katkısı, bu özel günün anlamını daha da derinleştirdi.

Cumhuriyet Bayramı, ülkemizin bağımsızlığı ve demokrasisine olan bağlılığımızın bir ifadesidir. Bu özel günde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını kutlarken, bir kez daha Cumhuriyetimizi koruma ve geliştirme görevimizi hatırlatmak istiyorum. Birlikte, daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerlemeye devam edelim. Herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

ERGİN SÖZER