CHP’DE PARTİ İÇİ ATIŞMA KEŞAN’A SIÇRADI

Değişim isteyen CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP sözcüsü Faik Öztrak’a, Edirne’nin Keşan İlçesini örnek göstererek, ‘ilçeye bu zulmü sen yaşattın’ dedi. AK Partili Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise “Keşan’ımız aydınlıkçı ve Atatürkçüdür, o nedenledir ki; 30 yıldır hizmet etmeyen CHP yönetimini koltuktan kaldırıp yerine hizmet edeni koymuştur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2023 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2023 15:27
https://batiekspres.com/

‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşü başlatan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile CHP Sözcüsü Faik Öztrak arasındaki sular durulmuyor. Birbirlerine gerek sosyal medyadan gerekse basın aracılığı ile atıfta bulunan ikilinin tartışması Edirne’nin Keşan ilçesine sıçradı.

Önceki gün sosyal Medya Hesabından Öztrak’ya cevap veren Özcan, Keşan ilçesinin AK Parti belediyesine geçişinin sebebini Öztrak’a bağlayarak, “100 yıldır CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesinden, değişimin önünü açacak bir söylem zaten beklemiyorum. 2019 yerel seçimlerinde, Tekirdağ’ın incisi  Süleymanpaşa ve Edirne’nin kalbi Keşan ilçesini kendi yandaşlarını aday yaparak kaybedip, aydınlıkçı ve Atatürkçü bu ilçelerimize AKP zulmünü yaşattıran sen değil misin? Yine sen, parti emekçilerimiz varken milletvekili listelerine müdahale edip, ticaret odası başkanlarını milletvekili yapan ve örgütü hiçe sayan kişi değil misin? Sen değişim ister misin? İsteyemezsin! Bana, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın demişsin, siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız. Söndürmeye Geliyorum” dedi.

Parti içi tartışmalara konu olmayan Keşan ilçesi Belediyesi Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ise konu kendilerine yansıyınca cevapsız kalmadı.

Helvacıoğlu, Kesin ihraç istemiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'nın koltuk kavgası heyecanından bu tür söylemlerde bulunduğunu belirterek, “Sayın Özcan;  Koltuk kavgalarınızın heyecanından mıdır bilemiyoruz ama Keşan’ımızın yıllarca özlenen hizmetlere halkımızın teveccühü ile kavuştuğunu ve zulüm değil hizmet gördüğünü sizlere hatırlatmak isteriz!

Ama hakkınızı da yemeyelim, sosyal medyanızda bahsettiğiniz gibi; Keşan’ımız aydınlıkçı ve Atatürkçüdür, o nedenledir ki; 30 yıldır hizmet etmeyen CHP yönetimini koltuktan kaldırıp yerine hizmet edeni koymuştur” dedi.

“KOLTUK KAVGANIZA ARA VERİP KEŞANA’DA UĞRAYIN HİZMETİ GÖRÜN”

Helvacıoğlu, parti içindeki değişim isteği için Bolu’dan Ankara’ya yürüyüşe çıkan Özcan’a “Duyduk ki yürüyüşe çıkmışsınız, enerjiniz olur da Sayın Öztrak ile olan koltuk kavgalarınıza ara verebilirseniz, Keşan’a da bir uğramanızı gönülden isteriz. Hem belki Bolu için örnek alacağınız yatırımları da görme imkânı bulursunuz. Gelemezseniz de canınız sağolsun, tamamlanan projelerimizi bu linkten takip edebilirsiniz https://kesan.bel.tr/projeler/tamamlanan

Sn. Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla Keşan’ımızda daha nice atılımlara imza atmaya devam edeceğiz” Özcan’ı diyerek Keşan ilçesine davet etti.

ARZU ÖZDEMİR