Burada Dondurmanın Topu Sadece 15 Lira

Edirne’nin Çilingirler Caddesi’nde bulunan bir dondurma dükkanı çalışanı Leyla Aruz, uygun fiyatlı ve lezzetli olmasından dolayı dondurmaya yoğun bir talep olduğunu belirterek; “Müşterilerimiz 15 lirayı duyunca şaşırıp ‘Neden bu kadar uygun’ diye soruyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 17:16

Edirne’nin Çilingirler Caddesi’nde hizmet veren bir dondurma dükkanı, uygun fiyatlı ve lezzetli dondurmalarıyla dikkat çekiyor. Dondurma dükkanının çalışanlarından Leyla Aruz, dükkanlarına gösterilen yoğun ilgiyi anlatarak, uygun fiyatlı dondurma arayışında olan vatandaşların dükkanlarını sıkça ziyaret ettiğini belirtti.

Dondurmanın topunu 15 liradan sattıklarını söyleyen Aruz, Trakya Bölgesi’nde 27 şubeleri olduğunu ve fabrika satış mağazası olmalarından dolayı da uygun fiyat ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi. Aruz, müşterilerin fiyatı duyunca şaşırdıklarını belirterek amaçlarının çocuklar ve ailelerin beraber dondurma keyfi yapabilmesi olduğunu ifade etti.

“UYGUN FİYATLI OLUŞUNDAN DOLAYI BÜTÜN AİLE YİYEBİLİYOR”

Aruz; “Biz fabrika satış mağazasıyız. Trakya Bölgesinde 27 tane şubemiz var. Dondurmamıza yoğun bir rağbet var. 24 çeşit dondurmamız mevcut. Günlük ve taze geliyor. Farklı birçok yerde süt tozu kullanırken biz saf sütle yapıyoruz. Bizim amacımız sadece fiyatı düşük tutup, müşteri toparlamakta değil. 4 kişilik bir ailede sadece çocuklara dondurma alınabiliyorken, anne baba sadece izliyor. Ama bize geldiklerinde uygun fiyatlı oluşundan kaynaklı bütün aile yiyebiliyor. Biz sadece çocuklar üzerinden değil de aileler üzerinden de gitmek istiyoruz. O yüzden fiyatlarımız vatandaşın alım gücü değerlendirerek belirleniyor” dedi.

“MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyleyen Aruz; “Bugün istenildiğinde dondurmanın topu 15 liraya satıldığını görebiliyoruz ve inanın lezzet- kalite açısından da bir fark yok. Ama fiyat algısı değiştiği için gelen müşterilerimiz 15 lirayı duyunca şaşırıp ‘Neden bu kadar ucuz?’ diye soruyor. Çok şaşıran var. Ama bir kere geldikten sonra müdavimi olan müşterilerimiz var. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Amacımız sadece kendimiz değil, insanları da mutlu edebilmek. Şu sıcak yaz günlerinde çocuklar ve aileler beraber dondurma keyfi sürebilmek adına fiyatlarımızı uygun tutuyoruz” diye konuştu.

Aruz, kaliteli ve uygun fiyatlı ürün sunmanın, müşterileri memnun etmenin en önemli yollarından biri olduğunu dile getirerek, bu anlayışla hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.

HİLAL PEKER