BEZBAŞ NE AÇIKLAYACAK?

CHP’li Mustafa Bezbaş’ın paylaşımlar merak uyandırdı. Bezbaş, 17 Haziran tarihinde Edirne İl Başkanlığı yanında basın toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 18:48
https://batiekspres.com/

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. dönem Edirne milletvekili aday adayı Mustafa Bezbaş, 17 Haziran tarihinde, İl Başkanlığı yanında basın toplantısı düzenleyeceklerini duyurdu.

MERAK UYANDIRDI

Bezbaş’ın “demokrasi mücadelemiz” başlıyor başlığıyla sosyal medyadan duyurduğu basın toplantısı yapacağı bilgisi CHP’liler ve vatandaşlar arasında merak uyandırdı.

“Meşaleyi Edirneli ve Uzunköprülü partili dostlarımızla birlikte yaktık. 17 Haziran saat 13.30’da il başkanlığımızın yanında yapacağımız basın toplantısında tüm partililerimizi bekliyoruz” şeklinde paylaşımda bazı partililerle Uzunköprü’de yapılan yemekte çekilmiş fotoğraf kullanıldı.

İMAMOĞLU VURGUSU

Daha önceki paylaşımlarında da CHP’de değişim olması gerektiğini savunan Bezbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu gençlerin istediğini ve değişimin lideri İmamoğlu olması gerekliliğini savundu. Ayrıca Bezbaş, CHP’deki değişimin sadece önseçim olmaması gerektiği ve oligarşik yapıları engelleyecek bir tüzük olması gerekliliği hakkında da paylaşımları dikkat çekti.

TUNÇ ÜÇER