BERK’E SON GÖREV

-Edirne’de dün hayatını kaybeden TRT kameramanı ve Edirne Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Berk Söylemez, son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 14:31
https://batiekspres.com/

Edirne’de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandıktan sonra Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavisi devam eden TRT kameramanı ve Edirne Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Berk Söylemez dün hayatını kaybetti.

Söylemez için bugün Eski Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine; Edirne Valisi Yunus Sezer, İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, kamu kurumları müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, basın mensupları, Söylemez ailesi ve yakınları katıldılar.

Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Söylemez, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlanırken; Yeni Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ