Başkan Özcan’dan İl Genel Meclisi’ne Ziyaret

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve CHP’li İl Genel Meclisi Üyelerini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 15:41

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu’nu ziyaret etti. Özcan, Gegeoğlu’nu makamında ziyaret etmesinin ardından Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İl Genel Meclisi Üyeleri ile meclis salonunda bir araya geldi.

Meclis Başkanı Gegeoğlu ve CHP’li meclis üyeleri ile meclis salonunda fotoğraf çektiren Özcan, basın mensuplarına da açıklama yaptı. Basın mensuplarının ziyaret nedenini sorması üzerine konuşan Özcan, önümüzdeki günlerde CHP’de gerçekleştirilecek Olağanüstü Tüzük Kurultayı nedeniyle CHP Edirne İl Örgütü’nde toplantıya katıldıktan sonra İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu’nu ziyaret ettiğini söyledi.

“KENDİ GÖRÜŞLERİMİZİ SUNDUK”

Tüzük Kurultayı öncesi il örgütünde düzenlenen toplantıda görüşlerini dile getirdiğini söyleyen Özcan; “Genel merkez görüş toplama aşamasında. Biz de kendi görüşlerimizi sunduk. Görüşler tartışılacaktır” dedi. Özcan, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Gegeoğlu ve meclis üyelerine görevlerinde başarılar dilerken; Gegeoğlu da Özcan’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

UĞUR AKAGÜNDÜZ