Başkan Balkan karne alan öğrencileri kutladı

Havsa ilçe esnafına ziyaretlerine devam eden Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan bugün karne sevinci yaşayan öğrencileri de unutmadı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 14:58

İlçede bir yandan esnafa başlattığı ziyaret programına devam eden Başkan Balkan bugün karne sevinci yaşayarak tatile merhaba diyen öğrenciler de unutmadı.

Başkanı Av. Aydın Balkan, ilçede öğrenim gören ve yarıyıl tatiline giren öğrencileri kutlayarak, başarılar diledi.

Başkan Balkan, yarıyıl tatili öncesinde www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada öğrencilere seslenerek şunları söyledi:

“Sevgili Havsa'nın geleceği olan değerli gençlerimiz, bir yarıyıl daha başarı ile tamamlamanın gururunu yaşıyorsunuz. Bu süreçte gösterdiğiniz çaba ve gayretleriniz, sadece sizleri değil, aynı zamanda ailelerinizi ve tüm öğretmenlerinizi de gururlandırmıştır. Eğitim hayatınızdaki bu önemli dönemeçte sizleri yürekten tebrik ediyorum”

Başkan Balkan, öğrencilere tatil sürecinde dinlenmeleri, aileleriyle keyifli zaman geçirmeleri ve enerjilerini toplamaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Ayrıca, gelecek dönemdeki başarılarını sürdürebilmeleri için kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının önemine değindi.

Balkan, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Sevgili öğrenciler, sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Yarıyıl tatilinizi en güzel şekilde değerlendirip, okullarınıza dinlenerek enerjinizi toplayarak dönmenizi diliyorum. Unutmayın, sizlerin başarısı Havsa'nın geleceği demektir. İyi tatiller”

ERGİN SÖZER